ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Ε.Α.Δ. / ΕΚΛΟΓΕΣ / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι

Διευκρινιστική ανακοίνωση των Ενωμένων Αδέσμευτων Δικηγόρων σε σχέση με το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» που συμμετείχε στις εκλογές του Δ.Σ.Α.

Ead_newΟι Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι πριν από τις εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, είχαμε ξεκαθαρίσει και τονίσει ότι  «δεν συμμετέχουμε καθ’οιονδήποτε τρόπο σε αυτές τις εκλογές και δεν έχουμε την παραμικρή σχέση με οποιονδήποτε συνδυασμό (δεν αποτελούμε κομμάτι – μέρος οποιασδήποτε συνδικαλιστικής παράταξης και διατηρούμε την αυτοτέλειά μας)» (βλ. σχετικά: Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ).

Παρά ταύτα, η επιλογή ενός εκ των συμμετεχόντων στις εκλογές του Δ.Σ.Α. συνδυασμών, μίας ονομασίας, που ομοιάζει με τη δική μας,  (μιλάμε για τον συνδυασμό με το τίτλο «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ»), δημιούργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί σύγχυση σε κάποιους συναδέλφους. Για το λόγο αυτό επανερχόμαστε στο θέμα και διευκρινίζουμε ότι δεν συμμετείχαμε στις εκλογές σε κανένα δικηγορικό σύλλογο και δεν έχουμε την παραμικρή σχέση ούτε με το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» που συμμετείχε στις εκλογές του Δ.Σ.Α., ούτε και με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, σε οποιονδήποτε δικηγορικό σύλλογο.

Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s