Άσκηση επαγγέλματος / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Ε.Α.Δ. / Επιπτώσεις / Κριτική / Κυβέρνηση / Κοινοβούλιο / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / Λειτουργία / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Μνημονιακή πολιτική / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / Προτάσεις / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι

ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ (EMAIL)!

Ελάχιστη αμοιβή στους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα

Την κατάθεση προσθήκης στο νομοσχέδιο για το νέο δικηγορικό κώδικα, η οποία προβλέπει την θέσπιση ελάχιστης αμοιβής για τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται με πάγια αντιμισθία, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των τριών μεγαλύτερων δικηγορικών συλλόγων της χώρας και άλλων φορέων.
Ελάχιστη αμοιβή στους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα

‘Οπως είπε ο κ.Αθανασίου, η προσθήκη θα κατατεθεί την Πέμπτη. Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός τόνισε ότι «ο νέος δικηγορικός κώδικας αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης και δεν είναι επιβολή της τρόικα».

Ο νέος Κώδικας των Δικηγόρων ψηφίστηκε επί της αρχής του (με την θετική γνώμη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ). Κατά τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και το ΚΚΕ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης ζήτησε οι δικηγόροι του ιδιωτικού τομέα να έχουν μίνιμουμ μισθού αναλόγου με τους μισθούς που λαμβάνουν οι συνάδελφοί τους του δημόσιου τομέα.

Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης διευκρίνισε ότι με τον Νέο Κώδικα δεν αλλάζει τίποτα σε ότι αφορά τα πάγια ποσά επί των γραμματίων προείσπραξης των δικηγόρων που διατίθενται υπέρ των ασφαλιστικών τους ταμείων και των συλλόγων τους. Ωστόσο επισήμανε ότι αν υπάρξει θέμα με την αναπροσαρμογή θα αντιμετωπιστεί με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν και από την αναλογιστική μελέτη που θα γίνει.

Σχετικώς με την διάταξη που απαγορεύει σε βουλευτές – δικηγόρους να αναλαμβάνουν ποινικές υποθέσεις για ναρκωτικά είπε πως αυτό γίνεται για να μην φθείρεται η εικόνα των βουλευτών – δικηγόρων.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος υποστήριξε ότι ο υπουργός Οικονομικών χρησιμοποιεί ως άλλοθι την τρόικα για να προωθήσει προαποφασισμένες διατάξεις. Ακόμη ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε ότι με τις διατάξεις που προωθούνται στην πραγματικότητα το επάγγελμα «κλείνει δεν ανοίγει».

Πηγή Εθνος

ΑΠΟ – http://www.taxheaven.gr

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ME ΕΝΤΟΝΗ ΓΡΑΦΗ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

Ντοκουμέντο: Το email της τρόικας με οδηγίες προς την κυβέρνηση για τον Κώδικα Δικηγόρων

Ένα email που έφτασε στα χέρια μας μοιάζει να διαψεύδει τόσο τον υπουργό Δικαιοσύνης όσο και σύσσωμη την κυβέρνηση ως προς τον ισχυρισμό τους ότι το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Δικηγόρων αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης και δεν είναι επιβολή της τρόικας.

Της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου

Σύμφωνα με το email που δημοσιεύουμε, ο επόπτης που τοποθέτησε η τρόικα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, κ. Ζήνων Κοντολαίμης, εμφανίζεται δίχως κανένα ενδοιασμό να προβαίνει σε «ορισμένες παρατηρήσεις» επί του σχεδίου νόμου που κατέθεσε χτες η κυβέρνηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για τον νέο Κώδικα των Δικηγόρων. Το ίδιο νομοσχέδιο για το οποίο η κυβέρνηση διαρρυγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν δέχεται πίεση. Μεταξύ των παραληπτών των «παρατηρήσεων» του επόπτη είναι ο κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, στελέχη των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών, καθώς και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Κι εμείς ρωτάμε: από ποιους κυβερνιέται αυτή η χώρα;

Παρότι έχει πλέον καταστεί σχεδόν αυτονόητο ακόμη και στον πιο απληροφόρητο πολίτη ότι η χώρα μας με την είσοδό της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την υπαγωγή της στην τρόικα, έπαψε να κυβερνιέται από τους πολιτικούς που ο ελληνικός λαός εκλέγει, το email που έφτασε στα χέρια μας έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα πλέον αποτελεί αποικία κι ότι οι εγχώριοι κυβερνώντες δεν διεκδικούν τίποτα περισσότερο από τον ρόλο του «καλού υπαλλήλου» των διεθνών αποικιοκρατών.

Όσο σκληροί κι αν ενδεχομένως φανούν σε κάποιους οι χαρακτηρισμοί αυτοί κι όσο κι αν επέμενε χτες στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου ότι το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Δικηγόρων αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης και δεν είναι επιβολή της τρόικας, το email που εμφανίζεται να αποστέλλει ο προσφάτως τοποθετημένος από την τρόικα επόπτης κ. Κοντολαίμης μιλά από μόνο του.

Ο κ. Κοντολαίμης εμφανίζεται να παρεμβαίνει, με ανεκδιήγητο ύφος που δηλώνει ξεκάθαρα ότι θεωρεί την ελληνική κυβέρνηση υποτελή στις διαταγές του, σχετικά με το σχέδιο νόμου για τον «Κώδικα των Δικηγόρων», του νομοσχεδίου δηλαδή που κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η κυβέρνηση, αποσπώντας χτες την ψήφισή του επί της αρχής (υπέρ ψήφισαν Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ενώ κατά τάχθηκε όλη η αντιπολίτευση) και με τον οποίο ρυθμίζει εκ νέου το καθεστώς εργασίας των δικηγόρων. Το νομοσχέδιο είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στις 25 Φεβρουαρίου 2013, διαδικασία που ολοκληρώθηκε στις 4 Μαρτίου του 2013, με μεγάλες αντιδράσεις από το δικηγορικό σώμα, κυρίως για τον καθορισμό των αμοιβών τους και τη μη ύπαρξη κατώτερης αμοιβής, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διάλυση των ασφαλιστικών τους ταμείων. Επίσης, για την υπό προϋποθέσεις άδεια διαφήμισης των δικηγορικών γραφείων, η οποία είναι προς όφελος των μεγάλων δικηγορικών γραφείων, για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των δικηγορικών συλλόγων, και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις εκλογές τους – και αυτά ενώ ο νέος κώδικας δεν θέτει το ζήτημα του επιβαλλόμενου ΦΠΑ 23% στις δικηγορικές πράξεις, κάτι που έχει δεχτεί δριμεία κριτική για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τη δικηγορία ως εμπόρευμα και όχι ως υπηρεσία.

Το αντεπιχείρημα που σχεδόν αυθόρμητα θα ανέσυραν οι εγχώριοι απολογητές των πολιτικών εκείνων που δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να νομιμοποιούν την αποικιοκρατία, είναι ότι ο δανειστής δικαιούται να έχει λόγο στη διαχείριση των χρημάτων που δάνεισε. Το εάν πρέπει για παράδειγμα να εξισωθεί ο μισθός του δικηγόρου με αυτόν των υπαλλήλων του υπόλοιπου ιδιωτικού τομέα, σε ποιο βαθμό ακριβώς αφορά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή ακόμα και τον ίδιο τον επόπτη, εμείς εξακολουθούμε να μην το καταλαβαίνουμε. Αφήστε που τον αντίλογο τον έθεσε μόνος του ο ίδιος ο υπουργός εντός της Επιτροπής, όταν και δήλωσε τα περί πρωτοβουλίας της κυβέρνησης και όχι επιβολή της τρόικας. Τώρα βέβαια, μετά από αυτό το email εγείρονται μερικά ζητήματα…

Ακολουθεί το πρωτότυπο email και, πιο κάτω, η μετάφρασή του στα ελληνικά:

Kwdikas_Dikigorwvn_Email_Kontolemis

Κώδικας Δικηγόρων: Σχόλια ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ

Σας ευχαριστούμε για τον αναθεωρημένο Κώδικα Δικηγόρων που λάβαμε νωρίτερα μέσα στη βδομάδα. Παρακαλούμε, δείτε ορισμένες παρατηρήσεις κάτωθι:

(1) Για την ελάχιστη αμοιβή των δικηγόρων που αμοίβονται με πάγια αντιμισθία

Είμαστε εντάξει με τις προβλέψεις του Κώδικα και πιστεύουμε ότι δε χρειάζεται κάποια αλλαγή. Θα το εκτιμούσαμε αν οι αρχές μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι κατανοήσαμε σωστά πως, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, ο εθνικά θεσπισμένος κατώτατος μισθός για όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, ισχύει επίσης και για όλους τους δικηγόρους που αμοίβονται με πάγια αντιμισθία (ασκούμενους και μη).

(2) Για την καταβολή εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότηση δικηγόρων που αμοίβονται με πάγια αντιμισθία

Καλωσορίζουμε το αναθεωρημένο κείμενο κατά το οποίο η καταβολή εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότηση για δικηγόρους με πάγια αντιμισθία ευθυγραμμίζεται με των υπολοίπων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. (Άρ. 45(5). Εξακολουθούν να μας μπερδεύουν οι πρώτες δύο προτάσεις του Άρ. 46(5) που προβλέπουν εφάπαξ σε οικειοθελή λύση σύμβασης. Θα εκτιμούσαμε μια εξήγηση από τις αρχές για το σκεπτικό αυτό, καθώς νομίζουμε ότι αυτό θα έπρεπε να είναι προαιρετικό για τον εργοδότη αλλά όχι ελάχιστη απαίτηση προβλεπόμενη από τον Κώδικα. Αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί στην τελική εκδοχή του Κώδικα.

(3) Για την αποζημίωση απόλυσης δικηγόρων αμοιβόμενων με πάγια αντιμισθία

Πιστεύουμε ότι η πρόβλεψη του Άρ. 46(4) σύμφωνα με την οποία «σε περίπτωση απόλυσης, ένας δικηγόρος δικαιούται να συνεχίσει να λαμβάνει τον μηνιαίο μισθό του μέχρι να καταβληθεί η πλήρης αποζημίωση», δεν είναι ευθυγραμμισμένη με ό,τι ισχύει για άλλους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε να αφαιρεθεί από τον Κώδικα.

(4) Για τον τύπο πρόσθετης εισφοράς που εισάγεται στο αναθεωρημένο Άρθρο 61(1)

Υπάρχει μια νέα εισφορά στον Ειδικό Διανεμητικό Λογαριασμό Νέων Δικηγόρων του νόμου 2915/2001. Θα το εκτιμούσαμε αν μας γινόταν κατανοητή η προσθήκη αυτής της κατηγορίας.

Αναμένουμε ότι το προσχέδιο του Κώδικα Δικηγόρων θα υιοθετηθεί όπως έχουμε συμφωνήσει με τις Αρχές πριν το καλοκαίρι, ενσωματώνοντας τις ως άνω αναθεωρήσεις, το συντομώτερο δυνατόν.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι μια υποχρέωση με προθεσμία το τέλος Ιουλίου και έχει ήδη καθυστερήσει. Επιπλέον, πρόκειται για σημείο αναφοράς για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, του Οκτωβρίου, ώστε πρέπει να είναι ήδη ολοκληρωμένη και ψηφισμένη από το Κοινοβούλιο ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία.

ΠΗΓΗ – http://www.unfollow.com.gr

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

 

Κόντρα Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου

Εισάγεται την ερχόμενη Τρίτη στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση ο Κώδικας Δικηγόρων, η επεξεργασία του οποίου ολοκληρώθηκε στην αρμόδια Επιτροπή και με την ψήφισή του στα άρθρα κατά πλειοψηφία.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου προχώρησε σε 28 αλλαγές και προσθήκες υιοθετώντας στην πλειονότητά τους τα αιτήματα των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες, ενώ επανέλαβε και στην σημερινή συνεδρίαση ότι ο δικηγορικός κώδικας αποτελεί ξεκάθαρα πρωτοβουλία της κυβέρνησης και επουδενί προϊόν πιέσεως της τρόικα όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κα Κωνσταντοπούλου παρουσίασε ένα email στελέχους της τρόικα στην Αθήνα, το οποίο, όπως ανέφερε, υπαγορεύει διατάξεις του νομοθετήματος και δίνει εντολή στο υπουργείο να ψηφιστεί ο Κώδικας.

Απαντώντας ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα στελέχους της τρόικα αποτυπώνει απλώς την συμφωνία τους στις διατάξεις του Κώδικα, όχι μόνο δεν είναι μυστικό, αλλά παραδόθηκε στους εκπροσώπους των Δικηγορικών Συλλόγων για να το δώσουν στα μέλη τους. Ανέφερε ακόμη πως εμπίπτει στο πλαίσιο της αλληλογραφίας κατά την οποία ανταλλάσσονται απόψεις.

Πρόσθεσε δε ο κ. Αθανασίου πως ενώ η τρόικα δεν ζητεί να γίνει καμία αλλαγή, εκείνος επέφερε 28 αλλαγές. «Άρα για ποια υπακοή μας μιλάτε; Ας είμαστε προσεκτικοί διότι δημιουργούνται εντυπώσεις ότι δήθεν η κυβέρνηση όταν νομοθετεί λαμβάνει εντολές» είπε απευθυνόμενος προς την βουλευτή και συμπλήρωσε: «Προφανώς όμως παίρνετε παράδειγμα από το κόμμα σας. Διότι δεν είδαμε ποτέ ως τώρα σε κανένα νομοσχέδιο να διαφοροποιείται κανείς σας. Και διερωτώμαι: Δεν υπήρξε ποτέ καμία διαφωνία; Προφανώς ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός θριαμβεύει».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΟ : http://www.enikos.gr

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΓΡΑΦΗ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΟΤΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΙΔΙΑΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ) ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ EMAIL ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ; Η ΔΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΝΠ, ΚΛΠ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ (ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ)! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΤΟ EMAIL ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ – SITE. 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Advertisements

3 thoughts on “ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ (EMAIL)!

  1. Παράθεμα: Δείτε την “εκπληκτική ψηφοφορία” στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για τον Κώδικα Δικηγόρων! (video) | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

  2. Προστασία στους συνεργάτες δικηγόρους πρέπει να δωθεί. Δουλευουμε για τους πιο εμπειρους δικηγόρους, οι οποίοι εκμεταλλευονται τις υπηρεσιες μας μεχρι αηδιας. Περιμέναμε την τρόικα να επισημάνει την αναγκη…Ντροπή σε όλους του Δικ. Συλλόγους.

  3. Παράθεμα: Τροποποιήσεις στο Νέο Κώδικα Δικηγόρων | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s