Ανεξαρτησία / ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / Επιπτώσεις / Κυβέρνηση / Κόμματα / Κοινοβούλιο / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / Λειτουργία / Μ.Μ.Ε. / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Μνημονιακή πολιτική / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Καψής: Παράνομοι αλλά με πολιτική κάλυψη οι περισσότεροι ιδιωτικοί σταθμοί

kapsis

«Στους περισσότερους ιδιωτικούς σταθμούς θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια αλλά τους υποστηρίζουν τοπικοί βουλευτές», δήλωσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής μιλώντας στο Der Spiegel.

Σχετικά με τον νέο φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δήλωσε πως θα έχει μικρότερο κόστος και λιγότερους εργαζόμενους ο νέος φορέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, επισημαίνοντας πως η δημόσια τηλεόραση θα είναι απαλλαγμένη από τη μέχρι τώρα «πολιτική πατρωνία».

Παράλληλα δήλωσε πως «η σύνδεση κυβέρνησης και δημοσιογράφων θα σταματήσει». Παράλληλα παραδέχεται πως το νέο πρόγραμμα της ΔΤ εκπέμπεται από την έδρα του υπουργείου του, επισημαίνοντας πως οι λόγοι μυστικότητας είναι ότι «ορισμένοι συνδικαλιστές θέλουν να μας βγάλουν την πρίζα».

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης δήλωσε πως «δεν θα δεχτεί καμία επιρροή και θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία του νέου ιδρύματος, με ένα εποπτικό συμβούλιο κατά το πρότυπο του BBC».

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

 

Αποτελεί όνειδος και ντροπή για τον αρμόδιο υπουργό να παραδέχεται τα προαναφερθέντα, δημοσίως και μάλιστα σε αλλοδαπό μέσο ενημέρωσης, και την ίδια στιγμή να μην μεριμνά για την άμεση εφαρμογή τού νόμου ή να μην παραιτείται. Το ίδιο ισχύει για το σύνολο τής “μνημονιακής” κυβερνήσεως, αλλά και για όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις (“μνημονιακές” και μη), οι οποίες δημιούργησαν, υπέθαλψαν και υποθάλπουν το σημερινό παράνομο καθεστώς. Παράλληλα, σπεύδουν να καταργήσουν καθετί νόμιμο (π.χ. την ΕΡΤ) και καθετί υγιές σ’αυτή τη χώρα (έφθασαν να απολύουν ακόμη και υπαλλήλους με μεταπτυχιακό, στο όνομα τών μεταρρυθμίσεων και τής αξιοκρατίας στο Δημόσιο τομέα)! Και μόνο αυτή η δημόσια παραδοχή, όπως και άλλες αντίστοιχες παραδοχές στο παρελθόν, αρκούσαν και αρκούν για την αυτεπάγγελτη παρέμβαση τής Δικαιοσύνης, αλλά ίσως να μην δούμε πότε μία τέτοια εξέλιξη, η οποία μόνο σε ευνομούμενα κράτη συμβαίνει. Είναι ποτέ δυνατόν τέτοιοι πολιτικοί και τέτοιες κυβερνήσεις, που δημιούργησαν και δημιουργούν αυτήν την κατάσταση, να σώσουν τη χώρα και να νομοθετήσουν, σύμφωνα με το Σύνταγμα και προς όφελος τού λαού και τής χώρας; Οι λέξεις και οι διαδικασίες έχουν χάσει πλέον κάθε νόημα. Όλα έχουν ευτελισθεί. Όπως έχουμε επανειλημμένως επισημάνει, βιώνουμε τη διαδικασία αυτοκατάργησης τού ελληνικού κράτους και τής μετατροπής του σε αποικία, τής μετατροπής τής χώρας μας σε χώρο. Θα το επιτρέψουμε;

“ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”

ΑΠΟ – http://enotitasaronikou.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s