Άσκηση επαγγέλματος / ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Ε.Α.Δ. / Επιπτώσεις / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Μνημονιακή πολιτική / Ολομέλεια / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι

Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στο Ρέθυμνο

Ποιός συνάδελφος πλέον εξακολουθεί πραγματικά να πιστεύει ότι οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος γίνονται για να δίνουν λύσεις στα καίρια προβλήματα τού μαχόμενου δικηγόρου και δεν είναι στην ουσία εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων και προβολής, που, με τις όποιες αποφάσεις τους, εξυπηρετούν μόνο μια μικρή μειοψηφία;  Με ευθύνη κυρίως των ηγεσιών τών μεγαλύτερων δικηγορικών συλλόγων τής χώρας, οι οποίες ούτως ή άλλως αρέσκονται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις (π.χ. η πρόσφατη εκδήλωση τού ΔΣΠ προς τιμή των απερχομένων Προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων), οι συνεδριάσεις αυτές δεν έχουν πλέον κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον και όφελος για τους μαχόμενους δικηγόρους. Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν  ότι  γίνονται για να δώσουν λύσεις για την μεγάλη πλειοψηφία τών δικηγόρων, εθελοτυφλούν. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι  η ηγεσία της Ολομέλειας, όταν δεν ασχολείται με εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, πάρτι, έκδοση δαπανηρών εντύπων προβολής κλπ.  αρκείται μόνο σε διαπιστώσεις, ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Καμία ουσιαστική ενασχόληση – στρατηγική και καμία ουσιαστική ενέργεια για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων. Τα μόνα που ακούμε είναι για διαμεσολάβηση, «ηλεκτρονική» δικαιοσύνη και για το κομμένο και ραμμένο στα δικά τους μέτρα σχέδιο τού νέου Κώδικα περί Δικηγόρων! Με αυτά υποτίθεται, ότι τα προβλήματά μας λύθηκαν! Σε κάθε περίπτωση, όποιος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το τί γίνεται στις Ολομέλειες μπορεί να διαβάσει τα παρακάτω.

Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στο Ρέθυμνο

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΘΕΣ (ΠΡΟΧΘΕΣ) ΒΡΑΔΥ

olomeleia_rethimno• Την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης εκπροσώπησε ο γεν. γραμματέας Ν. Κανελλόπουλος • «Σ’ αυτές τις συνθήκες, είναι επιτακτική ανάγκη, να υπερασπιστούμε την δίκαιη και ορθή απονομή της δικαιοσύνης» επεσήμανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Β. Μουνδριανάκης

Παρόντος του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλα Κανελλόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στο Ωδείο Ρεθύμνου.
Η Ολομέλεια γίνεται σε μια περίοδο που τόσο ο χώρος της Δικαιοσύνης στο σκέλος που αφορά την λειτουργία της και την απονομή της, όσο και οι δικηγόροι ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα, γι’ αυτό και το τριήμερο των εργασιών, κατά το οποίο θα συζητηθούν αυτά ακριβώς τα ζητήματα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και πολιτικά και κοινωνικά. Διότι αξίζει να σημειωθεί πως η Δικαιοσύνη δεν αφορά μόνο συγκεκριμένους κλάδους αλλά ολόκληρη την κοινωνία, καθώς ως θεσμός παραμένει το προπύργιο της Δημοκρατίας, το καταφύγιο ελπίδας των πολιτών για το δίκαιο τους.
Δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι, αρχές και φορείς του Ρεθύμνου, παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια εκδήλωση, που έγινε μετ’ εμποδίων και με μικρή καθυστέρηση εξ αιτίας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσε ομάδα νεαρών έξω από τον χώρο.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, μιλώντας στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη σημασία της Ολομέλειας για τον δικηγορικό κόσμο τονίζοντας πως την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή ο νέος κώδικας δικηγόρων, ενώ όπως είπε εκτενής συζήτηση θα γίνει και για το θεσμό της Διαμεσολάβησης.
«Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση που γίνεται στο Ρέθυμνο. Οφείλω να σας πω ότι είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε επιτέλους στην Βουλή την άλλη εβδομάδα -και θα ψηφιστεί- ο Νέος Κώδικας Δικηγόρων, ένα νομοθέτημα νέο που αλλάζει το νομοθετικό πεδίο για την άσκηση της δικηγορίας. Με ένα καινούριο νομοθετικό πλαίσιο, με ένα καινούριο κώδικα. Ο υφιστάμενος είναι πεπαλαιωμένος, λειτουργεί για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Επίσης, στην Ολομέλεια θα συζητηθούν πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που παίρνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως είναι η διαμεσολάβηση. Η Διαμεσολάβηση που ως νέος θεσμός εναλλακτικής επίλυσης διαφορών των πολιτών προωθείται από το υπουργείο και έχει τη συμπαράσταση των Δικηγορικών Συλλόγων, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν το βάρος της ενημέρωσης τόσο της νομικής κοινότητας όσο και της κοινωνίας. Ο κάθε πολίτης θα πληροφορηθεί ότι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το θεσμό του Διαμεσολαβητή για να επιλύσει μια διαφωνία που έχει με ένα συμπολίτη του με τρόπο συναινετικό, με εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης» ανέφερε ο κ. Κανελλόπουλος.
Ο κ. Κανελλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην ίδρυση των ανεξάρτητων διοικητικών επιτροπών που στοχεύουν, όπως είπε, στην αποσυμφόρηση των διοικητικών δικαστηρίων: «Την άλλη εβδομάδα θα έρθει για διαβούλευση μια μεγάλη καινοτομία στο χώρο της διοικητικής διοίκησης, που έχει να κάνει με την ίδρυση των ανεξάρτητων διοικητικών επιτροπών που κατόπιν ενδικοφανούς προσφυγής του πολίτη, όταν ο πολίτης έχει μια διαφωνία με το Δημόσιο, θα επιλύονται μέσα από την σύσταση αυτών των τριμελών ανεξάρτητων επιτροπών, προτού βεβαίως προσφύγει στην Διοικητική Δικαιοσύνη. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα αποσυμφορήσουμε πολύ τα διοικητικά δικαστήρια και θα δώσουμε μια άλλη δυνατότητα στον πολίτη να εμπιστευτεί την Διοίκηση και να λύνει τα προβλήματά του και χωρίς να προσφεύγει στην Διοικητική Δικαιοσύνη. Αυτοί είναι μεγάλοι θεσμοί, είναι σε πλήρη εξέλιξη και νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί η ανάλυσή τους σε αυτή την ολομέλεια και τα πορίσματά της θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για το υπουργείο».
olomeleia_rethimno2Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων (ως πρόεδρος του μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας, δηλαδή των Αθηνών) αναφερόμενος στις εργασίες της Ολομέλειας, είπε: «Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα ασχοληθεί με σημαντικά θέματα που αφορούν και τους δικηγόρους και γενικότερα την κοινωνία. Θα συζητήσουμε για τον νέο κώδικα δικηγόρων, που είναι το καταστατικό λειτουργίας των δικηγορικών συλλόγων και άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, θα συζητήσουμε για το νέο εναλλακτικό θεσμό εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, την διαμεσολάβηση, που είναι ένας νόμος του 2010 και ήδη στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και τον Πειραιά λειτουργούν τα πρώτα κέντρα εκπαίδευσης διαμεσολαβητών. Βεβαίως θα συζητήσουμε για τα ασφαλιστικά ταμεία των δικηγόρων, που όπως και τα άλλα ταμεία των εργαζομένων συμπολιτών μας βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση».
Ο κ. Αδαμόπουλος, αναφέρθηκε επίσης στα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο που, όπως είπε, είναι κοινά για όλους τους δικηγόρους της χώρας. Χαρακτηριστικά, είπε: «Έχουμε ήδη συναντηθεί με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης και έχουμε συζητήσει τα προβλήματα αυτά, που είναι κοινά για όλους τους Δικηγόρους της Ελλάδας. Είναι η συρρίκνωση της οικονομίας και η συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, είναι ο υπερπληθυσμός του δικηγορικού επαγγέλματος. Στην Αθήνα είναι 21.600 δικηγόροι από τους οποίους οι 9.000 δεν έχουν ούτε μια παράσταση, ουτε ένα ευρώ εισόδημα. Πρόπερσι τα συμβόλαια στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ήταν 44.000, πέρυσι 21.000 και φέτος στο μισό του χρόνου είναι 1.765. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δικηγόροι που έχουν στοχοποιηθεί ως δήθεν φοροφυγάδες είναι και αυτοί όπως όλους τους άλλους πολίτες, που τους έχει επηρεάσει σε μέγιστο βαθμό η οικονομική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας».

«Σ’ αυτές τις συνθήκες, είναι επιτακτική ανάγκη, να υπερασπιστούμε την δίκαιη και ορθή απονομή της Δικαιοσύνης»

olomeleia_rethimno3Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Βαγγέλης Μουνδριανάκης, καλωσορίζοντας από βήματος τους φιλοξενούμενους συναδέλφους του όλης της χώρας, καθώς και όλους τους άλλους προσκεκλημένους της Ολομέλειας, είπε μεταξύ άλλων:
«Σ’ ένα ασταθές και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά, είναι αναγκαίο να επαναβεβαιώσουμε τις αρχές και τις αξίες μας, να επαναπροσδιορίσουμε τα αξιακά και ηθικά σημεία αναφοράς μας, να στηριχθούμε σ’ αυτά, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Γνωρίζουμε και υφιστάμεθα όλοι, την πρωτοφανή κρίση που διέρχεται η ελληνική κοινωνία και το λειτούργημά μας. Κρίση οικονομική, αλλά και κρίση Αξιών και Θεσμών, που επηρεάζει ακόμη και δομικά στοιχεία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.
Σ’ αυτές τις συνθήκες, προβάλει ακόμη πιο επιτακτικά η ανάγκη, εμείς οι Δικηγόροι, να υπερασπιστούμε την δίκαιη και ορθή απονομή της Δικαιοσύνης, την αξιοπρέπεια του λειτουργήματός μας και να ενισχύσουμε την έννοια και τις δομές της αλληλεγγύης, τόσο μεταξύ μας όσο και μέσα στην σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.
Οι Δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, ισότιμοι και αναγκαίοι για την απονομή της, αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε για το κύρος της και την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των λειτουργών της. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, εντείνουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να απαντήσουμε με τρόπο αποφασιστικό και θετικό, στα προβλήματα και στις πραγματικές απαιτήσεις των καιρών, που θεωρώ ότι δεν είναι άλλες, από την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, της ισονομίας, της ανεξαρτησίας και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Η κρίση, πλήττει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και εξοντώνει κυριολεκτικά τις ασθενέστερες τάξεις. Οι Δικηγόροι όχι μόνο δεν αποτελούν εξαίρεση, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία -και ιδιαίτερα οι νέοι- αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που έχουν δοθεί από πολλούς συλλόγους. Και εδώ, γεννιέται το ερώτημα: Υπάρχει ελπίδα; Αν την αναζητήσουμε στους κάθε μορφής ευεργέτες, η απάντηση είναι ΟΧΙ, γιατί απλά, δεν υπάρχουν. Αν όμως την αναζητήσουμε στον συνάνθρωπό μας, τον συνάδελφό μας, στην αγωνιστικότητά μας, στην υπευθυνότητά μας και στην αλληλεγγύη μας, τότε ΝΑΙ υπάρχει ελπίδα.
Οι εργασίες της Ολομέλειας του Ρεθύμνου, έχουν ως αντικείμενο καίρια θέματα, που αφορούν τον Καταστατικό Χάρτη του Δικηγορικού Λειτουργήματος. Την προώθηση του νέου θεσμού της Διαιτησίας στις αστικές και εμπορικές διαφορές. Τέμνουν θεσμικά την συλλειτουργία Δικαστών και Δικηγόρων στην απονομή της Δικαιοσύνης. Αναλύουν και επεξεργάζονται τα Ασφαλιστικά και Φορολογικά θέματα των Δικηγόρων. Και τοποθετούνται στο μείζονος σημασίας ζήτημα, που προέκυψε με τον Ν. 4065/2012, που ανατρέπει αρχές που διέπουν την φύση του δικηγορικού λειτουργήματος.
Τα θέματα αυτά πραγματεύονται και εισηγούνται κορυφαίοι επιστήμονες του κλάδου μας, οι οποίοι εργάσθηκαν σκληρά και τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την παρουσία και τη συνεισφορά τους».

Ολοκληρώνοντας το καλωσόρισμα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ανέφερε: «Είναι συστατικό και ζωογόνο στοιχείο της Δημοκρατίας ο διάλογος, η αντιπαράθεση και η σύνθεση των απόψεων. Γι’ αυτό θα μου επιτρέψετε να ολοκληρώσω το καλωσόρισμά μου, με αναφορά σε δύο μαθηματικές πράξεις, που μπορεί να αποτελούν και φιλοσοφικά ζητούμενα: Στις κρίσιμες αυτές περιστάσεις, για την ελληνική κοινωνία και την Δικαιοσύνη, είναι σημαντικό να μην εγκλωβιζόμαστε στον μέγιστο κοινό Διαιρέτη, αλλά να αναζητούμε, τουλάχιστον, το ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο της Αλληλεγγύης, της Αγωνιστικότητας και της Αξιοπρέπειας».

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Ωδείο

Ένταση και διαμαρτυρίες σημάδεψαν την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Από τις 8:00 περίπου το απόγευμα διαδηλωτές απέκλεισαν την κεντρική είσοδο του Ωδείου προσπαθώντας να εμποδίσουν τη διέλευση των δικηγόρων μέσα στην αίθουσα.
Για περισσότερη από μια ώρα παρέμειναν συγκεντρωμένοι εκεί φωνάζοντας συνθήματα ζητώντας την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Κ. Σακά που κρατείται χωρίς να έχει γίνει η δίκη του 2,5 χρόνια.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των διαδηλωτών και δικηγόρων αλλά και άλλων παρευρισκομένων στη εκδήλωση για αρκετή ώρα δεν είχαν αποτέλεσμα. Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ οι διαδηλωτές εγκατέλειψαν τον χώρο και οι εργασίες άρχισαν με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι τόσο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης όσο και ο πρόεδρος της Ολομέλειας των πρόεδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας αλλά και πολλοί άλλοι δικηγόροι εισήλθαν στην αίθουσα με την συνδρομή αστυνομικών, από είσοδο που έχει για το Ωδείο χρήση εξόδου κινδύνου.

ΠΗΓΗ – http://www.rethnea.gr

Ολομέλεια Προέδρων – Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 21.06.2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων

των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος  και διαμονής τους 

στο ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ, 4, 5 και 6 Ιουλίου 2013

4 Ιουλίου 2013, ημέρα Πέμπτη

Αίθουσα Ωδείου Ρεθύμνου (Βερνάρδου 2. Παλιά Πόλη, Πλατεία Μικρασιατών ).

Ώρα 20.00: Προσέλευση συνέδρων.

Ώρα 20.30Επίσημη έναρξη εργασιών της Ολομέλειας.

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, Ευάγγελο Μουνδριανάκη και τον Πρόεδρο της Ολομέλειας και Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλο.

Ώρα 21.00Χαιρετισμοί επισήμων προσκεκλημένων.

Ώρα 22.00: Δείπνο:  πολυχώρος Βaja (στην παραλία του Πλατανιά, 3 χλμ από Ρέθυμνο).

5 Ιουλίου 2013 ημέρα Παρασκευή

(Αίθουσα Συνεδρίων ξενοδοχείου «ΠΟΡΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ», Βενιζέλου &Σικελιανού 52, Παραλία Ρεθύμνου).

 Ώρα 10.00: Ανάπτυξη θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

·        Νέος Κώδικας περί Δικηγόρων.

Εισηγητές: Ευάγγελος Μουνδριανάκης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης και Νικόλαος Παπάκος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

·        Διαμεσολάβηση

Εισηγητής: Νικόλαος Βαλεργάκης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου  Θεσσαλονίκης.

Ώρα 14.30: Γεύμα:  Εστιατόριο «Αλάνα», Σαλαμίνος 15, Παλιά Πόλη.

 18.30: Συνέχιση εργασιών της Ολομέλειας.

·        Φορολογικά

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος, μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

·        Ποινική ΕυθύνηΔικηγόρων για μη γνωστοποίηση παραβάσεων του «πόθεν έσχες» από υπόχρεα πρόσωπα.

Εισηγητής:  Πολυχρόνης Τσιρίδης, Δ.Ν. Δικηγόρος Πειραιώς.

Ώρα 21.30 Ελεύθερος  χρόνος.

6 Ιουλίου 2013, ημέρα Σάββατο.

Ώρα 10.00: Συνέχιση εργασιών της Ολομέλειας.

·        Ο ρόλος των Δικηγορικών Συλλόγων, των Δικηγόρων και των Δικαστών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Εισηγήτρια: Αναστασία Γιογλή, Πρόεδρος Δικηγορικού      Συλλόγου  Ιωαννίνων.

Ώρα 14.00: Γεύμα πολυχώρος Βaja (στην παραλία του Πλατανιά, 3 χλμ από Ρέθυμνο).

Επισημαίνεται ότι,

Η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνου και οι εργασίες της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Συνεδρίων του ξενοδοχείου «ΠΟΡΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ», Βενιζέλου & Σικελιανού 52, Παραλία Ρεθύμνου.

Το ωράριο, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, ενδέχεται να μεταβληθεί.

Οι κ.κ. Πρόεδροι, μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, Ευάγγελο Μουνδριανάκη, τηλ. 28310 22409, 2831029333, 6932463141. & Χαρά Καλαιτζάκη  τηλ, 6974 307252,  Χαρά Ζαχαριουδάκη  τηλ. 6948488223  και Αγάπη Μουνδριανάκη  τηλ. 6936922828.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Πρόεδροι, να προβούν έγκαιρα στις κρατήσεις και να ενημερώσουν το Δ.Σ. Ρεθύμνης για τα πρόσωπα που θα τους συνοδέψουν, προκειμένου να οργανωθεί πρόγραμμα ξενάγησης και φιλοξενίας των συνοδών.

ΠΗΓΗ – http://www.dsreth.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 1) ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ & 2) ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Advertisements

One thought on “Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στο Ρέθυμνο

  1. Παράθεμα: Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος (Αγρίνιο-Μεσολόγγι 11-13 Οκτωβρίου 2013) | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s