Αποφάσεις / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / Επιπτώσεις / Κυβέρνηση / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / Λειτουργία / Μ.Μ.Ε. / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Μνημονιακή πολιτική / Προτάσεις Διεξόδου / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Να επικρατήσει η υγιής κοινωνία – Η συγκίνηση στην τελευταία συναυλία (video)

Να επικρατήσει η υγιής κοινωνία

ert_xorwdia

Δημοσιεύτηκε στο : kerasiakrinoi.blogspot.gr

Το πρόγραμμα της πειρατικής ΕΡΤ που συμπληρώνει μια και πλέον εβδομάδα, ανέδειξε τα υγιή στοιχεία που ακόμα επιβιώνουν και μάλιστα πολυάριθμα εντός της κοινωνίας. Ταυτόχρονα απέδειξε οτι  ο βούρκος στον οποίο τείνουμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια να εθιστούμε, με πιο καθαρή έκφρασή του τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι παρά ένα σχεδιασμένο και δρομολογημένο κατασκεύασμα των κυρίαρχων media , το πρόσωπο του τέρατος που έλεγε και ο Χατζηδάκις. Αλλά η πειρατική λειτουργία της πιο αληθινά Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που είχαμε εδώ και πολλά χρόνια, απέδειξε και το πιο σημαντικό απ’ όλα: πως η ανατροπή, η αντιστροφή της πορείας, η διάνοιξη φωτεινών συλλογικών διαδρομών, δεν απαιτεί παρά λίγες μόνο ώρες, τόσες όσες χρειάστηκαν για να ξεκινήσουμε όλοι μας ξαφνικά να παρακολουθούμε φανατικά ΕΡΤ και τίποτ’ άλλο, τόσες όσες μας πήρε να θυμηθούμε ξανά τη Λιλιπούπολη και τις καλές τηλεοπτικές σειρές.

Λίγες μονάχα ώρες είναι αρκετές για να ξεκινήσει η αποτοξίνωση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας από την διανοητική, ψυχολογική, αισθητική, συνειδησιακή βρωμιά που φέρνουν στην επιφάνεια τα κανάλια τους, ενώ εξαφανίζουν ότι όμορφο υπάρχει και αναπνέει ακόμα ζωντανό εδώ, δίπλα μας, μέσα μας. Λίγες μόνο ώρες χωρίς χυδαίες διαφημίσεις που προπαγανδίζουν πρώτα απ’ όλα τον πλούτο, λίγες μόνο ώρες χωρίς ψεύτικους, γυαλιστερούς κόσμους που προσβάλλουν τον αληθινό, γήινο, χωμάτινο και όμορφο κόσμο.

Είμαστε μια ανάσα κοντά, μόνο τόσο κοντά, και προσπαθούν με τα πιο εξελιγμένα μέσα να μας το κρύψουν. Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, και μάλιστα απόλυτα εφικτός, πιο πολύ απ’ όσο το φανταζόμαστε, τόσο, που βρίσκεται ήδη εδώ!

ΑΠΟ – http://tvxs.gr

Η συγκίνηση στην τελευταία συναυλία…

Σιγή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας & Χορωδίας της ΕΡΤ ύστερα από 75 χρόνια…. (είναι αυτές που δεν συμπεριέλαβε στις αποφάσεις του το ΣτΕ).

Η βιολίστρια που βουρκώνει και τα μέλη της χορωδίας που κλαίνε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο θα μείνουν στη μνήμη όλων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s