Άσκηση επαγγέλματος / ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Ε.Α.Δ. / Κυβέρνηση / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / Ολομέλεια / Πρακτική εφαρμογή / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι

Η υπουργική απόφαση για τη «Σύσταση και συγκρότηση επιτροπής για τη σύνταξη σχεδίου νέου Κώδικα περί Δικηγόρων»!

Να κλάψει κανείς; Να γελάσει; Τί να κάνει;

Μετά από ένα σωρό ολομέλειες και Δ.Σ., που ασχολήθηκαν με το «αγαπημένο» θέμα του κ. Αδαμόπουλου, μετά από την σύνταξη τού σχεδίου τού νέου Κώδικα, την αποστολή του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη διενέργεια τής σχετικής δημόσιας διαβούλευσης (δύο φορές μάλιστα), αποφασίζεται να συσταθεί και να συγκροτηθεί επιτροπή για τη σύνταξη νέου σχεδίου για το νέο Κώδικα περί  Δικηγόρων!

Βέβαια, το αναμέναμε, από τη στιγμή, που είδαμε τη σχετική πρόβλεψη για σύσταση επιτροπής στον Ν. 4139-2013.  Η επιτροπή απαρτίζεται από τα ίδια μέλη,  που ήταν και στην προηγούμενη επιτροπή, και θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το έργο της μέχρι 15 Ιουλίου 2013.

Εμείς πάντως την απόφαση αυτή την αφιερώνουμε εξαιρετικά στον κ. Αδαμόπουλο και τους συν αυτώ, πιστεύοντας ακράδαντα, ότι θα διαθέσουν το χρόνο και όλων των επόμενων ολομελειών και Δ.Σ. για τη συζήτηση του ίδιου ακριβώς θέματος!  Ήδη μια ματιά στη θεματολογία των τελευταίων Δ.Σ. τού ΔΣΑ δείχνει αυτό ακριβώς (1. Ημερήσια Διάταξη για Συνεδρίαση Δ.Σ. στις 14-5-2013 & 2. Ημερήσια Διάταξη για Συνεδρίαση Δ.Σ. στις 21-5-2013).

Ε.Α.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Σύσταση και συγκρότηση επιτροπής για τη σύνταξη σχεδίου νέου Κώδικα περί Δικηγόρων. 

ΠΗΓΗ (απόφασης) – http://et.diavgeia.gov.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 1) http://www.ministryofjustice.gr 2) http://www.opengov.gr & 3) ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s