Επιπτώσεις / Κυβέρνηση / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Μνημονιακή πολιτική / ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Α΄ ΜΕΡΟΣ

Παρουσιάζουμε αποσπάσματα από το μικρό οδοιπορικό που πραγματοποιήσαμε, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών, έχοντας μαζί μας την ανταποκρίτρια στην Αθήνα, του διεθνούς (με έδρα την Ρωσία) ειδησεογραφικού  δικτύου RT (Russia Today ) μαζί με ένα ολιγομελές συνεργείο που ήρθαν να δουν και να παρουσιάσουν τι συμβαίνει στην περιοχή μας.

Εντύπωση προκαλεί ο ”ζήλος” της Ελληνικής Αστυνομίας να ”συνδράμει” την εταιρεία και την ιδιωτική σεκιούριτι στα ”μπλόκα” του ”5ου μεταλλευτικού πεδίου στο κόσμο”,  που λέει κάθε τρις και λίγο και ο ακατονόμαστος.
Αντί άλλου σχολίου, παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση του πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστου Φωτόπουλου πριν λίγες ημέρες:

ΑΠΟ – http://antigoldgreece.wordpress.com

Β΄ ΜΕΡΟΣ

Παρουσιάζουμε αποσπάσματα από το μικρό οδοιπορικό που πραγματοποιήσαμε, την Δευτέρα 01 Απριλίου 2013, στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών.
Δείτε με τα μάτια σας το μέγεθος της καταστροφής και ακούστε ενδιαφέροντες “διαλόγους” με εργαζόμενους , σεκιουριτάδες και αστυνομικούς.
Ξαναθυμίζουμε τη δήλωση του πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστου Φωτόπουλου πριν λίγες ημέρες, για το ρόλο που επιφυλάσσουν οι μνημονιακοί κυβερνώντες για την Αστυνομία:
Μας θέλουν μονάχα για τις κινητοποιήσεις κι όχι για την εξυπηρέτηση των πολιτών — Μας βάζουν στη Χαλκιδική να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα μιας εταιρείας“.

Από Χρυσές Αυτ-Απάτες. To πρώτο μέρος εδώ

ΑΠΟ –  http://antigoldgreece.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s