Άσκηση επαγγέλματος / ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι

Έκπτωση στις Ετήσιες Κάρτες ΟΑΣΑ για ΔΣΑ και ΕΑΝΔΑ

dsa_logoDSA-EANDA-logoΟ Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πρωτοβουλία της ΕΑΝΔΑ, συμπράττουν, προκειμένου, από κοινού πλέον, να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση για όλους τους ασκούμενους και τους δικηγόρους Αθηνών, δεδομένου ότι το ποσοστό της έκπτωσης εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου, κατέληξαν σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. για την προμήθεια ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομώνμε έκπτωση 10-17%, ανάλογα με τη συμμετοχή που θα ακολουθήσει.

Ειδικότερα, η πρώτη κλίμακα έκπτωσης είναι της τάξεως του 10% (και το ποσοστό θα αυξάνεται αναλόγως με τη συμμετοχή των συναδέλφων) στην ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα – ισχύει για λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, μετρό (μέχρι το Κορωπί) και προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί) και η τιμή της, στην ως άνω πρώτη κλίμακα, θα είναι 405 €. Επίσης, η πρώτη κλίμακα έκπτωσης είναι 10% (και το ποσοστό θα αυξάνεται αναλόγως με τη συμμετοχή των συναδέλφων) καιγια την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές expressτου αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), τρόλεϊ και τραμ και η τιμή της στην ως άνω πρώτη κλίμακα θα είναι 180 €.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από τις 13 μέχρι τις 22 Μαρτίου 2013, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δ.Σ.Α. (http://www.dsa.gr/node/35769), είτε μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Α.Ν.Δ.Α. (http://www.eanda.gr/ekptosi-stis-etisies-kartes-oasa-gia-ta-meli-tis-eanda), λαμβανομένου υπόψη ότι οι ετήσιες κάρτες που θα παραλάβουν θα ισχύουν από 1η Απριλίου 2013 έως 31 Μαρτίου 2014.

Μετά το πέρας της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα υπάρξει ενημέρωση για το ακριβές ποσοστό της έκπτωσης, το οποίο ευελεπιστούμε να είναι το μέγιστο δυνατό δεδομένου ότι η συμφωνία απευθύνεται στο σύνολο των ασκουμένων και των δικηγόρων της Αθήνας, για τον τρόπο υποβολής των δικαιολογητικών (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας + φωτογραφία) και καταβολής των χρημάτων καθώς και για τη διαδικασία παραλαβής των καρτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΗΡΑΣ

ΠΗΓΗ – http://www.dsa.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s