ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / Κοινοβούλιο / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / Λειτουργία

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Παραπέμπει στους εισαγγελείς τους συνεργάτες Παπακωνσταντίνου!

markogiannakisΣύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews ο πρόεδρος της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ προτίθεται να κάνει χρήση της σχετικής διάταξης και να παραπέμψει στους εισαγγελείς… για ένορκη εξέταση τους συνεργάτες Παπακωνσταντίνου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται οι εργασίες στην προανακριτική επιτροπή της βουλής, για τη Λίστα Λαγκάρντ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και μετά την κατάθεση της κας Χατζή (την προηγούμενη εβδομάδα), η οποία ήταν διευθύντρια στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκύπτει τελικά ότι οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού ενδέχεται να μην ήταν μόνο 28… Ως εκ τούτου και με βάση τις πληροφορίες του BriefingNews , ο κος Μαρκογιαννάκης θα προτείνει όλοι οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού, κάνοντας χρήση και της σχετικής διάταξης που του δίνει το δικαίωμα αυτό, να εξετασθούν ενόρκως από τους εισαγγελείς και να μην παρουσιασθούν στην επιτροπή της βουλής.

Τη ίδια στιγμή η συνεργασία του προέδρου της προανακριτικής με τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη είναι καθημερινή, παρά τα όσα γράφονται για απουσία επικοινωνίας και συνεργασίας, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του κου Μαρκογιαννάκη.

briefingnews.gr

ΑΠΟ – http://www.newsnow.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s