Άσκηση επαγγέλματος / ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ / Ε.Α.Δ. / Επιπτώσεις / Κυβέρνηση / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΜΩΝ / Μ.Μ.Ε. / ΜΝΗΜΟΝΙΑ / Ολομέλεια / Συνδικαλισμός / Σύλλογοι / Φορολογία

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Συνάδελφοι,

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, η τριμερής «μνημονιακή» συγκυβέρνηση, συνεχίζοντας το έργο τών προηγουμένων «μνημονιακών» κυβερνήσεων, ετοιμάζει το τελικό χτύπημα σε βάρος τού ελληνικού λαού. Προκειμένου δε να επιτύχει τούς ανομολόγητους σκοπούς της χρησιμοποιεί τα γνωστά επικοινωνιακά τεχνάσματα πριν την ανακοίνωση και επιβολή τών νέων εξοντωτικών μέτρων. Ειδικότερα, μέσω συγκεκριμένων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, διοχετεύονται επιλεκτικές επιθέσεις κατά εκείνων τών επαγγελματικών τάξεων, οι οποίες πρόκειται να θιγούν περισσότερο από τα νέα μέτρα, ώστε η κοινή γνώμη να στραφεί εναντίον αυτών τών τάξεων και να στηριχθούν τα νέα μέτρα.

Το τελευταίο, λοιπόν, χρονικό διάστημα, μετά τούς δημοσίους υπαλλήλους, σειρά είχαν συλλήβδην οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ολόκληρη η τάξη τών ελεύθερων επαγγελματιών εμφανίζεται, ως τάξη φοροφυγάδων. Τα ενεργούμενα «παπαγαλάκια» τού δημιοσιογραφικού κατεστημένου εμφανίζουν, καθημερινώς πλέον, τούς ελεύθερους επαγγελματίες, ως πηγή όλων τών δεινών τής χώρας μας, και ζητούν να ληφθούν σκληρά φορολογικά μέτρα σε βάρος μας. Παράλληλα, διοχετεύονται τεχνηέντως πληροφορίες για επικείμενη κατάργηση τού αφορολογήτου, για επιβολή νέας έκτακτης εισφοράς και για αύξηση τής φορολογίας στα εισοδήματα τών ελευθέρων επαγγελματιών στο 30%!

Απέναντι σ’αυτήν την άδικη επίθεση και στοχοποίηση αναμέναμε από τούς προέδρους τών τριών μεγάλων δικηγορικών συλλόγων τής χώρας και κυρίως αυτόν τής Αθήνας να αντιδράσουν, όχι με «άνευρες» και «άσφαιρες» ανακοινώσεις (όπως η από 25-09-2012), τών οποίων η κοινή γνώμη αγνοεί ακόμη και την ύπαρξή τους, αλλά κυρίως με ενημερωτική εκστρατεία στα μέσα ενημερώσεως, με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, καθώς επίσης με σύγκληση των Γενικών Συνελεύσεών τους και τής Ολομέλειας τών Δικηγορικών Συλλόγων τής χώρας για τα προβλήματα επιβίωσης των δικηγόρων (Τα ψηφίσματα της πρόσφατης Ολομέλειας ουδεμία σχέση είχαν με τα προβλήματα του κλάδου μας – δείτε: Ψήφισμα της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων για τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη /  Δελτίο Τύπου της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, Ψήφισμα της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων για τις Εκδηλώσεις Βίας). Πλην όμως, ουδείς εκ τών προαναφερθέντων, αλλά και ουδεμία συνδικαλιστική παράταξη αντέδρασε ή αντιδρά. Ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α., ως να μην πλήττεται και να μην κατασυκοφαντείται ο κλάδος τών δικηγόρων, δεν συγκαλεί τη Γενική Συνέλευση, καίτοι υπάρχει ανάγκη ενημερώσεώς μας για την κατάσταση και το μέλλον τών ασφαλιστικών ταμείων μας, αλλά και για τα νέα μέτρα, τα οποία επίκεινται, δεν καταγγέλλει το ρόλο συγκεκριμένων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών, δεν ενημερώνει τούς πολίτες για το πρόβλημα επιβίωσης, το οποίο αντιμετωπίζει η πλειοψηφία τών δικηγόρων (π.χ. κλείνουν δικηγορικά γραφεία, δεν καταβάλλονται οι ασφαλιστικές εισφορές από πολλούς συναδέλφους, λόγω πραγματικής οικονομικής αδυναμίας τους, κατατίθενται αιτήσεις από πολλούς συναδέλφους για διακοπή τής επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, κλπ.- δείτε: Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ), και δεν οργανώνει την παραμικρή αντίσταση – αντίδραση σε όλα αυτά, τα οποία έχουν ήδη συμβεί σε βάρος μας και τα οποία επίκεινται να συμβούν.

Είναι απίστευτο, αλλά ο πρόεδρος τού Δ.Σ.Α. και τής Ολομελείας τών δικηγορικών συλλόγων τής χώρας δεν έχει διοργανώσει την παραμικρή συνέντευξη τύπου, στην οποία να καλέσει όλους τούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες, ώστε να ενημερώσει την κοινή γνώμη και να καταγγείλει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις τής κυβερνήσεως. Δεν έχει οργανώσει την παραμικρή συλλογική αντίδραση όλων τών συλλόγων τής χώρας, καθώς και άλλων μεγάλων επαγγελματικών κλάδων (π.χ. ιατρών, μηχανικών, συμβολαιογράφων, κλπ). Αποφεύγει δε συστηματικώς να συγκαλέσει το ανώτατο όργανο τού Δ.Σ.Α., τη Γ.Σ., ως να μην αντιμετωπίζει ο κλάδος μας το παραμικρό πρόβλημα, καίτοι δέχεται τη μεγαλύτερη επίθεση στην ιστορία του και έχουν υποβληθεί πλείστα όσα αιτήματα για τη σύγκλησή της. Προφανώς, το αποτέλεσμα τής τελευταίας Γ.Σ. δεν ήταν τής αρεσκείας του. Παράλληλα, πρωτοστάτησε, από κοινού με τούς προέδρους τών δικηγορικών συλλόγων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, στη διάσπαση τής Ολομελείας τών δικηγορικών συλλόγων τής χώρας και συνακολούθως τού αγώνα τών δικηγόρων (Δείτε σχετικά: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΧΙΟΥ, ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους δημιουργεί θλίψη και αγανάκτηση. Αναλογιστείτε πόσες Γ.Σ. έχουν γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα από τούς φαρμακοποιούς, από τούς οδηγούς ταξί, από τούς επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, κλπ. Ακόμη και οι δικαστές και οι εισαγγελείς τής χώρας, τούς οποίους στηρίζει ο κ. Αδαμόπουλος. με τις γνωστές «άνευρες» και «άσφαιρες» ανακοινώσεις τού Δ.Σ.Α., οι οποίες «εκφυλίζονται» στο επίπεδο δημοσίων σχέσεων, έχουν συγκαλέσει, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αρκετές Γ.Σ. τού κλάδου τους. Αναλογιστείτε, επίσης, πόσες φορές έχουμε δει στα δελτία ειδήσεων τών τηλεοπτικών σταθμών τούς συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τών φαρμακοποιών, τών ιατρών, τών εμπόρων, τών δικαστών και εισαγγελέων, τών οδηγών ταξί, κλπ, προκειμένου να υπερασπιστούν τον κλάδο τους. Οι δικοί μας πρόεδροι και οι δικοί μας συνδικαλιστές «λάμπουν» συστηματικώς δια τής απουσίας τους! Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι ο πρόεδρος τής ΓΣΕΒΕΕ, κ. Ασημακόπουλος, αντέδρασε άμεσα στην προοπτική τής καταργήσεως τού αφορολογήτου και τής αυξήσεως τής φορολογίας στους ελεύθερους επαγγελματίες στο 30% (Δείτε: «Συνταγματικό θέμα η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου»).

Όλως δε περιέργως, ο «αντιμνημονιακός» λόγος και οι «αντιμνημονιακές» πράξεις τού προέδρου του Δ.Σ.Α. έληξαν ταυτοχρόνως με τον τερματισμό τής «αντιμνημονιακής» ρητορείας τού συντοπίτη του, νυν πλέον Πρωθυπουργού, κ. Σαμαρά και εν γένει τού κόμματος τής Ν.Δ.. Ο κ. Αδαμόπουλος δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον δικηγορικό κόσμο, εάν ο Δ.Σ.Α. κατέθεσε αίτηση ακυρώσεως και κατά τού 2ου μνημονίου, το οποίο, σε αντίθεση με το πρώτο, υπερψηφίσθηκε και από το κόμμα τής Ν.Δ. Εάν ο Δ.Σ.Α. δεν έχει καταθέσει αντίστοιχη αίτηση ακυρώσεως, η οποία μάλιστα, δεδομένου τού σκεπτικού τής αποφάσεως τού ΣτΕ, ως προς το πρώτο μνημόνιο, θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, οφείλει να εξηγήσει τούς λόγους, για τούς οποίους δεν υπεβλήθη αυτή η αίτηση. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος τού Δ.Σ.Α., αλλά και οι πρόεδροι τών άλλων δύο μεγάλων δικηγορικών συλλόγων τής χώρας (Πειραιώς και Θεσσαλονίκης), διά τής παρατεταμένης απραξίας τους συμβάλλουν στη «μνημονιακή» πολιτική τών «μνημονιακών» κυβερνήσεων, στην «εξόντωση» μεγάλης μερίδας τών δικηγόρων και στην «υπαλληλοποίηση» τών υπολοίπων, προς όφελος τών ολίγων μεγάλων δικηγορικών γραφείων τής χώρας.

Δυστυχώς, η απραξία τού προέδρου τού Δ.Σ.Α. και τα αίτιά της, ισχύουν και για τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις, οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, σχετίζονται ή ταυτίζονται επίσης με συγκεκριμένους κομματικούς χώρους, ήτοι δεν είναι ανεξάρτητες. Η σιωπή τους και η ανοχή τους σε όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος τού επαγγελματικού κλάδου μας, αλλά και σε βάρος τού ελληνικού λαού, είναι έκδηλη. Για ποίο λόγο δεν ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να πιέσουν τον πρόεδρο τού Δ.Σ.Α. να πράξει τα δέοντα ή για ποίο λόγο δεν οργανώνουν από κοινού συνεντεύξεις τύπου και ενημερωτική εκστρατεία στα μέσα ενημερώσεως; Όσο απουσιάζει ο κ. Αδαμόπουλος από τα μέσα ενημερώσεως, άλλο τόσο και περισσότερο απουσιάζουν και αυτοί. Την ίδια δε στιγμή, επιχειρούν να απαξιώσουν και να αντιπαλεύσουν οποιαδήποτε ανεξάρτητη, μη κομματική, φωνή. Ό,τι δεν μπορούν να ελέγξουν το πολεμούν. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν διστάζουν να συμμαχήσουν ακόμη και με τις δήθεν «αντίπαλες» συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Αποτελεί, λοιπόν, κοινή διαπίστωση, ότι οι δικηγόροι, κυρίως τής Αθήνας, έχουμε σοβαρότατο έλλειμμα εκπροσώπησης τών καλώς εννοούμενων συμφερόντων μας. Αιτία είναι ο λεγόμενος «κομματικός» συνδικαλισμός, μία από τις μάστιγες και τις κακοδαιμονίες όλων σχεδόν τών επαγγελματικών κλάδων. Οι απεργιακές συγκεντρώσεις με την ελάχιστη συμμετοχή τού κόσμου σε σχέση με όσα υφίστανται και θα υποστούν οι πολίτες, αλλά και σε σχέση με τις αντίστοιχες σε Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία, αποτελούν τον δείκτη αποτυχίας τών υφιστάμενων κομματικών συνδικαλιστικών παρατάξεων, οι οποίες αδυνατούν να εμπνεύσουν τον κόσμο και, ενδεχομένως, επιδιώκουν απλώς την περιστασιακή «εκτόνωσή» του και όχι την οργάνωση ενός έξυπνου, στοχευμένου και διαρκή αγώνα. Ούτως ή άλλως, κάθε ενέργειά τους γίνεται από λόγους αυτοματισμού και για «το θεαθήναι».

Μοναδική λύση είναι η οριστική απαγκίστρωσή μας από τις υφιστάμενες φθαρμένες και απαξιωμένες συνδικαλιστικές παρατάξεις, η διατήρηση τής ενότητάς μας και η λειτουργία ενός εκάστου εξ ημών, ως φορέα ενημέρωσης τού κοινωνικού μας περίγυρου και οργάνωσης τής αντίστασης τών τοπικών κοινωνιών στους καταστροφείς τής χώρας μας, τού λαού μας και τού επαγγελματικού κλάδου μας. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ελπίζουμε η συνδικαλιστική μας ηγεσία να «ξυπνήσει» και να πράξει, έστω και την ύστατη στιγμή, το χρέος της …

Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Advertisements

19 thoughts on “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

 1. Παράθεμα: Προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑ της 27-9-2012 / Πολύ λίγο, πολύ αργά (too little, too late)! | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγό

 2. Παράθεμα: Προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑ της 27-9-2012 / Πολύ λίγο, πολύ αργά (too little, too late)! | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγό

 3. Παράθεμα: Προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑ της 27-9-2012 / Πολύ λίγο, πολύ αργά (too little, too late)! | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγό

 4. Παράθεμα: Προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑ της 27-9-2012 / Πολύ λίγο, πολύ αργά (too little, too late)! | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγό

 5. Παράθεμα: Προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑ της 27-9-2012 / Πολύ λίγο, πολύ αργά (too little, too late)! | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγό

 6. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 7. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 8. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 9. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 10. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 11. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 12. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 13. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 14. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 15. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 16. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 17. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 18. Παράθεμα: ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ & ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Από 1η Νοεμβρίου το ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – Συντελεστής φόρου

 19. Παράθεμα: Συμπεράσματα και σκέψεις για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δ.Σ.Α. – Τέλος της “ΕΠΟΧΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ”; | Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s